ABC-Training

ABC-Training richt zich op het verdiepen van de relatie tussen jou en je hond.

De naam ABC-Training is ontstaan vanuit de aandachtsgebieden die verwerkt zitten in de training.
De A staat voor: Aandacht voor elkaar;
De B staat voor: Bewustwording van, Balans vinden in;
De C staat voor: Contact, Communicatie en Concentratie
Wanneer deze mix van ingrediënten goed wordt uitgewerkt, zorgt dat voor een geweldige samenwerking met een evenwichtiger hond.
Wat jouw hond nodig heeft om te kunnen leren en te kunnen samenwerken vormt de basis van deze training, waarbij positief, begripvol, veilig en ontspannen belangrijke onderdelen zijn. Samenwerken en leren was nog nooit zo leuk!

Op de standaard hondenschool is men veelal bezig met het aanleren van commando’s: wij vragen en de hond voert uit. Het leuke van de ABC-Training is dat we geen commando’s aanleren maar uitgaan van de relatie die we met onze hond hebben en het verder uitbouwen van deze relatie.
Hierbij maken we gebruik van diverse attributen zoals planken, krukjes, grote en kleine tonnen etc.

De ABC-Training wordt individueel gegeven. De lessen zullen in blokken van 4 lessen gegeven worden, iedere les duurt een half uur. De kosten hiervoor zijn €80,- per 4 lessen. Deze 4 lessen moeten binnen 2 maanden na de 1e les geconsumeerd worden.
Een losse (kennismakings)les is uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn €22,50.
De locatie waar de ABC-Training gegeven wordt is flexibel. Heb je een grasveld in je tuin, dan kan het ook bij je aan huis! Vraag naar de mogelijkheden! Afhankelijk  van de lokatie komen er nog reiskosten bij à €0,25 per km (minimale bedrag is €5,-) en eventuele parkeerkosten.

De ABC-training is ontwikkeld door Hermina Stout (meer informatie is te vinden op www.ABC-training.nl.)